Selecteer een pagina

Emmen

Het team

Bij Amberrosia Emmen werken wij met vijf enthousiaste pedagogisch medewerksters (PM’ers) die in het bezit zijn van een MBO opleiding, EHBO-diploma en een VOG. Op een groep van twaalf kinderen zijn in ieder geval twee van ons aanwezig, dit is ook afhankelijk van de groepssamenstelling en de berekening kind-leidsterratio volgens de wet.

Vaste leidsters Amberrosia Emmen

Amberrosia Emmen is een kleinschalige kinderopvang.  Uw kind voelt zich daardoor sneller vertrouwd en veilig. Tevens heeft uw kind een eigen mentor die de ontwikkelingen bijhoudt.

Groepshulp

Naast de pedagogisch medewerksters werken wij ook met een groepshulp. Zij ondersteunen de pedagogisch medewerk(st)ers met uiteenlopende taken zoals het voorbereiden van de maaltijden, opruimen na het eten, de was en algemene hygiëne.

Invallers (bij ziekte en vakantie)

Om de continuïteit op de groep te bewaren zal er in het geval van ziekte of vakantie een PM’er vanuit Amberrosia Almere, Hoorn of Lelystad worden ingezet. Zij zijn bekent met elkaar als collega’s en het beleid en werkwijze bij Amberrosia.

Pedagogisch beleidsplan Amberrosia

De PM’ers van Amberrosia werken op basis van een pedagogisch beleidsplan dat u binnenkort kunt inzien op deze site.

 

Contactformulier


  Karin Mantingh

  Graag wil ik mij via deze weg aan u voorstellen. Ik ben Karin Mantingh getrouwd met Emanuele Pelizzari. Wij hebben drie kinderen, Luca (11), Chiara(7) en Sofia(5) en ook onze kinderen spelen gezellig mee in onze mooie locatie. Mijn passie is het werken met kinderen en die staat in alles wat ik doe centraal.

  Ik ben geboren in Emmen en opgegroeid in Odoorn. We wonen alweer 18 jaar met veel plezier in Bargeres waar ik nu alweer 2 jaar met veel plezier werk in onze locatie boven speelparadijs Ballorig. Daarvoor heb ik 4 jaar gewerkt als gastouder en heb ik enkele jaren ervaring opgedaan in het basisonderwijs. Bijna 2 jaar geleden heb ik de kans gekregen om op een toplocatie een kinderopvang te openen met mijn gezellige groep oppaskinderen, die destijds bestond uit 18 kinderen in de leeftijd van 0 tot 9. Inmiddels zijn we gegroeid naar 65 kinderen die we elke dag weer met veel plezier en toewijding verzorgen. Bij ons in de opvang spelen we dagelijks in speelparadijs Ballorig, knutselen, dansen en zingen we, spelen we buiten, doen we leuke dingen in de vakantie, spelen en eten we samen. Hoogtepunten zijn ons Sinterklaasfeest, ons BSO diner naar PUUR, alle uitjes naar de dierentuin, de kinderboerderij en het zwembad. Doordat we klein zijn kunnen we de kwaliteit van de uitjes hoog houden en dat vind ik zeer belangrijk. Momenteel zijn we ook druk bezig met een leuk discofeest voor de BSO en in 2020 het 2 ½ jarig bestaan. Ook zijn we bezig met het ontwikkelen van het peuteruurtje die elke ochtend gaat plaatsvinden door 2 ervaren peuterspeelzaalleidsters.


  Denise Zwaneveld

  Hallo allemaal, jullie hebben me vast allemaal al gezien de afgelopen weken, voor wie mij niet kent ik ben Denise Zwaneveld. Ik ben getrouwd met Frank, en samen hebben we drie kinderen, een jongen van 17, jongen, 14 en een meisje van bijna 11.

  Ik vind het erg leuk om met kinderen te werken en hiervoor was ik peuterleidster. Maar nu weer een nieuwe uitdaging aan gaan is ook erg leuk. Ik ben dol op dieren we hebben thuis, 3 kleine hondjes, en 2 poezen en vissen. Wandelen en lezen vind ik fijn om te doen, en samen eten met familie en vrienden. Ook mag ik graag reizen,nieuwe avonturen tegemoet gaan en verschillende mensen en culturen te leren kennen.


  Bianca van Hese-Smook

  Mijn naam is Bianca van Hese-Smook ik ben 32 jaar en woon met mijn man en dochter Rebecca in Emmen. Mijn hobby’s zijn muziek spelen, zwemmen en samen leuke dingen doen met mijn gezin. Nadat ik mij van kapster om heb laten scholen naar werken in de kinderopvang, wist ik dat dit de juiste keuze was.

  Werken met kinderen is mijn passie. Na een aantal jaar te hebben gewerkt als peuterleidster werk ik dus nu bij Amberrosia en kunt u mij voornamelijk vinden op de dagopvang. Ik ga er een gezellige tijd van maken samen met de kinderen. En hoop hier nog vele jaren aan het werk te mogen.


  Chantal Lippold

  Mijn naam is Chantal Lippold. Ik ben 24 jaar en ben getrouwd met Remon. Wij hebben 2 katten, Minou en Kitty. Wij wonen samen met onze poesjes in het mooie Nieuw-Dordrecht. Ik heb 2 jaar gewerkt voor Tamariki in de kinderopvang/BSO en heb hier een eigen BSO locatie gehad. Op dit moment werk ik fulltime als onderwijsassistent in onder andere het speciaal basisonderwijs. Het werken met kinderen vind ik erg leuk, en haal hier ook mijn energie uit.

  Sommige van jullie zullen mij al eens op de woensdagmiddag hebben gezien, anderen misschien nog niet, maar vanaf de zomervakantie ben ik al veel aanwezig en na de zomervakantie zal ik er elke woensdagmiddag, donderdag en vrijdag zijn. Ik blijf dan namelijk de combinatie maken met het speciaal basisonderwijs. Tot snel! En veel liefs, Chantal


  Daphne de Jong

  Hallo, mijn naam is Daphne de Jong en ik ben 22 jaar. Ik liep al 1,5 jaar stage bij Amberrosia en ben nu begonnen aan een BBL opleiding. De opleiding waar ik mee bezig ben is pedagogisch medewerker niveau 4. De reden van het werken met kinderen komt bij mijn moeder weg. Vanaf dat ik 2 jaar oud was, is zij gastouder. Ik weet niet beter of ik heb kinderen om me heen. Het leukste wat ik aan de kinderen vind is dat je ze ziet groeien. Niet alleen in de lengte, maar ook het leren lopen, praten en het zelfstandig worden.


  Latasha Stavers

  Hallo, mijn naam is Latasha Stavers en ik ben 21 jaar. Ik vind het hartstikke leuk om met kinderen te werken. Ik werk nu al 4,5 jaar met kinderen, en ik vindt het nog steeds super leuk werk. Ik zie mijzelf over tien jaar nog steeds met kinderen werken omdat ik het leuk werk vind en de kinderen mij blij maken. Ik doe momenteel een BBL opleiding kinderopvang niveau 3 in Assen en in oktober ben ik klaar en dan ben ik gediplomeerd

  Ik vind het heel mooi om te zien hoe de kinderen zich ontwikkelen en hoe elk kind zich op zijn eigen manier ontwikkelt, elke dag is weer anders! Ik wil graag kinderen stimuleren om nieuwe dingen te leren of om zelfstandig te worden, en ik luister altijd naar de wensen en behoeften van het kind en ouder. Ik probeer elke dag ervoor te zorgen dat het kind zich vrolijk voelt en veilig , wanneer de kinderen blij zijn wordt ik ook blij.


  Iris Stadman

  Mijn naam is Iris Stadman, ik ben 23 jaar. Ik woon met mijn lieve katjes in de Rietlanden. In mijn vrije tijd ga ik graag wat leuks doen met vrienden.

  Vol enthousiasme en energie ben ik sinds 1 Mei 2019 werkzaam bij kindercentrum Amberrosia.

  Lieselot Bakker

  Mijn naam is Lieselot Bakker, ik ben 19 jaar oud. Ik woon bij mijn ouders, broer en zusje in Weiteveen. Ik doe de opleiding pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4.

  Ik heb al de nodige ervaring in de kinderopvang. Ik hoop hier een leuke stage/werktijd tegemoet te gaan en veel te leren. Een band op te bouwen met de kinderen en ze veel dingen mogen leren. Dat ze met plezier naar de opvang gaan komen.

  Opvang

  Waarom ons kinderopvang in Emmen...

  Lees verder »

  Bedrijfsfilmpje

  Beelden zeggen meer dan duizend woorden; bekijk daarom dit van ons ...
  Lees verder »

  Het team

  Ons team bestaat vaste ervaren leid(st)ers die al geruime tijd werkzaam...
  Lees verder »